Χαλκούτσι - Ωρωπός
22950 71315
info@ananias.gr
HomeΕταιρικό Προφίλ
Εταιρικό Προφίλ

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία « ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» δημιουργήθηκε το 1967,  με έδρα το Χαλκούτσι Ωρωπού ,  με σκοπό να καθιερώσει το δικό της προφίλ στον χώρο του εμπορίου και  των  κατασκευών έχοντας ως στόχο τον συνδυασμό ποιότητας, εξυπηρέτησης και χαμηλών τιμών.

Με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των πελατών της , σε όλα τα επίπεδα , η εταιρεία μας εργάστηκε με συνέπεια και έχει αναδείξει έργα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Η οργάνωση της εταιρείας είναι αυτή που εξασφαλίζει μια υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες της. Οι επενδύσεις σε τεχνολογία αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλής επαγγελματικής στάθμης είναι ο κύριος αναπτυξιακός άξονας της εταιρείας .

Η εξειδίκευση και η εμπειρία τόσο των συνεργατών όσο και του προσωπικού της εταιρίας εγγυώνται την ποιότητα του αποτελέσματος και την προσπάθεια της εταιρείας για μια συνεχή επιτυχημένη και ανοδική πορεία.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής και στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού και των συνεργατών της , η εταιρεία μας,  κατάφερε να δημιουργήσει μια σύγχρονη μονάδα κατασκευών εφαρμόζοντας  σύγχρονες μεθόδους  τεχνολογιών στην μελέτη και κατασκευή έργων. Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή έργου από την εκσκαφή μέχρι την ολοκλήρωσή του. Όλα τα έργα παραδίδονται με πιστοποιητικά υλικών και πιστοποιήσεις των εργαζομένων μας. Όλοι οι προμηθευτές και συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι.

Οι κατασκευές μας είναι ποιοτικά εγγυημένες καθώς συνοδεύονται από το πιστοποιητικό μεταλλικών κατασκευών ΕΝ 1090-1 EXC2.

Η επεξεργασία των κατασκευών μας γίνεται σε 2000τ.μ. εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε έκταση 10000τ.μ.

Με γνώμονα την εμπειρία και  την τεχνογνωσία η εταιρία μας έχει θέσει στόχο να προχωρήσει και στο μέλλον. Η συνεχής επιτυχία της επιχείρησης βασίζεται στην ικανότητα της διεύθυνσης να παρακολουθεί ακούραστα τις πρόσφατες ανάγκες των πελατών της και να τις κάνει πραγματικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εταιρικό Προφίλ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Επικοινωνήστε μαζί μας
22950 71315
Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και σίγουρα θα βρούμε τη λύση που σας χρειάζεται
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε

ΑΦΜ: 081111872
ΔΟΥ: ΚΗΦΙΣΙΑΣ

25ης Μαρτίου, Χαλκούτσι, Ωρωπός, Τ.Κ. 19015
22950 71315
info@ananias.gr

Copyright © ananias.gr 2020

Copyright © ananias.gr 2020