Ανανίας Παν. & Σια Ο.Ε, 25ης Μαρτίου, Χαλκούτσι

+30.22950.71315 info@ananias.gr

Εταιρικο Προφιλ

Η εταιρία « ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» δημιουργήθηκε το 1967,  με έδρα το Χαλκούτσι Ωρωπού ,  με σκοπό να καθιερώσει το δικό της προφίλ στον χώρο του εμπορίου και  των  κατασκευών έχοντας ως στόχο τον συνδυασμό ποιότητας, εξυπηρέτησης και χαμηλών τιμών.

Με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των πελατών της , σε όλα τα επίπεδα , η εταιρεία μας εργάστηκε με συνέπεια και έχει αναδείξει έργα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Η οργάνωση της εταιρείας είναι αυτή που εξασφαλίζει μια υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες της. Οι επενδύσεις σε τεχνολογία αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλής επαγγελματικής στάθμης είναι ο κύριος αναπτυξιακός άξονας της εταιρείας .

Η εξειδίκευση και η εμπειρία τόσο των συνεργατών όσο και του προσωπικού της εταιρίας εγγυώνται την ποιότητα του αποτελέσματος και την προσπάθεια της εταιρείας για μια συνεχή επιτυχημένη και ανοδική πορεία.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής και στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού και των συνεργατών της , η εταιρεία μας,  κατάφερε να δημιουργήσει μια σύγχρονη τεχνική μονάδα κατασκευών εφαρμόζοντας  σύγχρονες μεθόδους  τεχνολογιών στην μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων. Όλα τα έργα παραδίδονται με πιστοποιητικά υλικών και πιστοποιήσεις των εργαζομένων μας. Διαθέσιμα είναι επίσης τα πιστοποιητικά των συνεργατών/προμηθευτών μας.

Με γνώμονα την εμπειρία και  την τεχνογνωσία η εταιρία μας έχει θέσει στόχο να προχωρήσει και στο μέλλον. Η συνεχής επιτυχία της επιχείρησης βασίζεται στην ικανότητα της διεύθυνσης να παρακολουθεί ακούραστα τις πρόσφατες ανάγκες των πελατών της και να τις κάνει πραγματικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Copyright © 2019 | ananias.gr | All rights reserved
Website development: 24volt.gr